N

Ervaren met beton- en waterbouw

N

Design & construct

Interesse in onze werkzaamheden?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk snel verder!

Aanlegsteiger

Een aanlegsteiger is een ideale manier om een waterweg nieuw leven in te blazen. In veel dorpen en steden liggen oude kanalen die het overblijfsel zijn van verdedigingswerken. Sinds deze niet meer nodig zijn liggen veel kanalen en singels er een beetje verlaten bij. Voor de handel worden ze niet meer gebruikt en slechts een enkeling waagt zich in een sloepje of een roeiboot omdat ze toch nergens aan kunnen leggen. Door een aanlegsteiger aan te leggen wordt dit in een keer opgelost. Voor een aanlegsteiger van kwaliteit moet u bij De Vries Werkendam zijn.

Een aanlegsteiger van De Vries Werkendam B.V.

Als u een aanlegsteiger wilt laten bouwen om pleziervaartuigen een mogelijkheid te geven om aan te meren in de stad of de lokale haven, dan kiest u natuurlijk voor kwaliteit. Het bouwen van een aanlegsteiger is een vak apart en net als bij iedere vorm van vakmanschap is daar ervaring voor nodig. Die ervaring vindt u bij De Vries Werkendam B.V. Sinds jaar en dag zijn wij bezig met waterbouwprojecten en wij hebben in al die tijd een uitgebreide vloot met eigen materieel opgebouwd. Bruggen, sluizen, havens en aanlegsteigers, geen project is voor ons te groot.

Vraag meer informatie aan

Meer informatie over onze werkzaamheden en voorbeelden van de projecten die wij voor onze klanten hebben mogen verzorgen kunt u vinden op onze website. Bij vragen willen wij u bij deze uitnodigen om ons te bellen op telefoonnummer 0183-50 88 88.