N

Ervaren met beton- en waterbouw

N

Design & construct

Interesse in onze werkzaamheden?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk snel verder!

 

Aannemer waterbouw

Wat vindt u belangrijk aan een aannemer in de waterbouw? Wat voor project gaat u precies opstarten? Is de prijs het meest belangrijke, of de kwaliteit van het werk? Of misschien vindt u het nog wel belangrijker dat het verkeer zo min mogelijk overlast ondervindt? Dit zijn allemaal vragen die u uzelf moet stellen als u op zoek gaat naar een aannemer in de waterbouw. De Vries Werkendam begrijpt dit dankzij een decennialange ervaring. Wij willen u graag helpen om een antwoord te krijgen op al deze vragen. Neemt u dus vooral contact met ons op!

Een aannemer in de waterbouw met een brede dienstverlening

In deze tijd is een aannemer in de waterbouw zo gevonden. Een paar minuten op Google en u heeft waarschijnlijk al een handvol aannemers waar u een keuze uit kunt maken. Maar een aannemer met een expertise in de waterbouw alleen voldoet tegenwoordig niet meer. Opdrachtgevers willen een bredere dienstverlening en een langduriger samenwerkingsverband. Met De Vries Werkendam kiest u voor een partner met een eigen werkplaats zodat wij niet afhankelijk zijn van externe, derde partijen. Hier hebben wij ook onze eigen ontwerpafdeling en onze engineers zijn professionals met een klantgerichte en doelmatige aanpak.

Meer informatie?

Wij vertellen u uiteraard graag meer over onze specialismes. Daarbij houden wij van een persoonlijke benadering en willen wij u graag uitnodigen voor een persoonlijke kennismaking. Hiervoor kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0183-50 88 88.