Afmeervoorzieningen en remmingingwerken

Een remmingwerk is de constructie in het water vlak voor een rivierversmalling of een brug of sluis. Deze constructie is bedoeld om schepen veilig door de versmalling te loodsen zonder het vaartuig te beschadigen. Bij De Vries Werkendam B.V. zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van modern remmingwerk voor onze klanten. Indien u op zoek bent naar remmingwerk of reparatie van het bestaande remmingwerk, dan kunt u contact met ons opnemen voor een prijsindicatie.

Modern remmingwerk van hout of staal

Voorheen werd remmingwerk bijna exclusief van hout gemaakt. Hout is goed te bewerken en zolang je het coat met bijvoorbeeld teer blijft een remmingwerk lange tijd goed. Vroeg of laat is echter ieder houten remmingwerk aan vervanging toe. Bij De Vries Werkendam werken wij daarom niet alleen met houten remmingwerken, maar behoort ook een stalen remmingwerk tot de mogelijkheden. Bewerkt staal gaat langer mee dan hout en aangezien wij alles in onze eigen werkplaats maken kunt u ook een stalen remmingwerk voor een zeer concurrerende prijs kopen. Een stalen remmingwerk wordt vaak wel bekleed met hout zodat schepen niet beschadigen en er geen vonkvorming ontstaat.

Afmeervoorzieningen

De meeste schepen worden aan de kade vastgelegd aan een afmeerpaal. Deze constructies van staal behoren tot het assortiment van De Vries Werkendam B.V. Wij zijn een aannemingsbedrijf dat zijn specialisatie heeft in de waterbouw en alles dat daarmee te maken heeft. Afmeervoorzieningen zoals een afmeerpaal voor op de kade of het schip zelf behoren daarbij ook tot de mogelijkheid. Voor de constructie, reparatie of het onderhoud van een afmeerpaal kunt u contact met ons opnemen.