Wie wij zijn

De Vries Titan is opgericht in 1999 als zusterbedrijf van De Vries Werkendam. Inmiddels hebben we meer dan 1.000+ projecten tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers uitgevoerd. Met onze vakkundige medewerkers en modern uitgeruste boormachines realiseren we projecten en in binnen-en buitenland. Tot onze opdrachtgevers behoren bouwkundige- en civieltechnische aannemers, gespecialiseerde damwand- en funderingsbedrijven, (rijks)overheden, overige bedrijven en particulieren.

Wat wij doen

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van verankeringen en funderingspalen. Onze eigen ontwerpafdeling verzorgt het ontwerp en de berekeningen van de projecten, zowel in het voorstadium als in de uitvoering. Betrekt u ons tijdig bij uw project, dan kunnen we gezamenlijk zoeken naar de meest economische oplossing.

Onze kracht

25+ jaar ervaring


22 specialisten


6 expertises


Groutankers
Ankerpalen
Test- en afspanwerk­zaamheden
Legankers
Constructie­werk
Grond­vernageling

Een rijke bedrijfshistorie

Sinds 1999 hebben wij ons specialisme uitgebouwd en toegepast op vele toonaangevende projecten in de waterbouw, infrastructuur en binnenstedelijke bouwkuipen. 25+ jaar vakmanschap heeft ons gebracht tot waar we nu zijn. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

BEL ONS OP

+31 (0)183 - 50 88 77

NIEUWS

De Vries Beton– en Waterbouw

De Vries Werkendam 60 jaar

De Vries Beton– en Waterbouw, De Vries Titan, De Vries Vsp

Februari 2023| Civiel 360

De Vries Beton– en Waterbouw, De Vries Titan, De Vries Vsp

Januari 2023| De Vries Werkendam, Tensa, Titan behalen veiligheidsladder 4