Wie wij zijn

Sinds 2002 werken wij voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers in de Benelux, waaronder ProRail, Rijkswaterstaat, verschillende aannemers en industriële klanten. Onze specialismen in het bouwproces van betonconstructies maken De Vries Vsp. hét aanspreekpunt voor diverse specialistische vraagstukken bij de nieuwbouw van bruggen, tunnels, kades, onderdoorgangen en wegen. Wij leveren een kwalitatief hoogwaardig eindproduct. Welke contractvorm ook past bij uw project, samenwerking staat voor ons centraal met vertrouwen als kernbegrip.

onze licentiehouders

Hoogwaardig vakmanschap, uitstekende technische kennis en jaren ervaring maken ons dé specialist in voorspanning. De Vries Vsp levert verankerings- en voorspansystemen, monteert het complete systeem en zorgt voor de benodigde technische service. Maar we doen meer. Door vroegtijdig betrokken te zijn bij het ontwerpproces kunnen wij de kwaliteit van een ontwerp vergroten door de toepassing van voorspanning. Dit verbetert vaak ook de kostenefficiëntie van een ontwerp. Bij elke te bouwen constructie maken wij de afweging om wel of niet een geprefabriceerde constructie toe te passen. Ongeacht deze keuze kunnen wij meedenken over de toepassing van voorspanning in de constructie. De Vries Vsp voert werkzaamheden in het naspannen van betonconstructies en het aanbrengen van verankeringen met naspanning in eigen beheer uit. Het grote voordeel daarvan is een voortdurende optimalisatie van het bouwproces.

De Vries Vsp werkt nauw samen met meerdere voorspanleveranciers om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor elke klant of het nu gaat om een voetgangersbrug, LNG Tank of een utiliteitsgebouw.

Tensacciai S.r.l.

Eén van onze gewaardeerde partners is Tensacciai S.r.l., een vooraanstaand bedrijf dat sinds 2002 samenwerkt met De Vries Vsp. Zij zijn gespecialiseerd in tuikabels, naspanning, anti-seismische apparaten, structurele opleggingen en dilatatievoegen. Met hun hoofdkantoor in Milaan en een wereldwijde aanwezigheid in meer dan 50 landen, biedt Tensacciai een betrouwbare en gevestigde samenwerkingspartner voor De Vries Vsp.

BBR VT International LTD

Vanaf april 2024 is De Vries Vsp ook licentiehouder van het BBR-systeem, geleverd door BBR VT International LTD. Het BBR Netwerk wordt erkend als een toonaangevende groep gespecialiseerde ingenieursaannemers op het gebied van naspanning, tuikabels, geotechniek en constructietechniek in meer dan 50 landen. Met hun expertise biedt het BBR Netwerk een uitgebreid dienstenpakket, gericht op het bouwen aan de toekomst met professionaliteit, innovatie en de nieuwste technologieën.

De samenwerking met zowel Tensacciai als BBR VT International stelt De Vries Vsp in staat om hoogwaardige oplossingen te leveren die voldoen aan de specifieke behoeften en eisen van elke klant.


Onze kracht

20+ jaar ervaring


10+ specialisten


6 expertises


onze expertise

Langs­voorspanning
Dwars­voorspanning
Tuisystemen
Ring­voorspanning
Externe voorspanning
Inspectie en vervangings­opgave tuibruggen

Een rijke bedrijfshistorie

Sinds 2002 werken we aan water- en betonbouw projecten en constructies. 20+ jaar vakmanschap heeft ons gebracht tot waar we nu zijn. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

NIEUWS

De Vries Beton– en Waterbouw

De Vries Werkendam 60 jaar

De Vries Beton– en Waterbouw, De Vries Titan, De Vries Vsp

Februari 2023| Civiel 360

De Vries Beton– en Waterbouw, De Vries Titan, De Vries Vsp

Januari 2023| De Vries Werkendam, Tensa, Titan behalen veiligheidsladder 4