Bruggen

Onze stalen bruggen, houten bruggen en betonbruggen bouwen wij, mits het project dit toestaat, prefab in onze eigen geoutilleerde werkplaats.

Dit heeft als grote voordeel dat wij elke klus op maat en geheel naar wens van de opdrachtgever kunnen uitvoeren. Bruggen bouwen we dus in staal, hout en beton. Ook vervaardigen we in eigen beheer prefab onderdelen, zoals stootplaten, dekbanden en niet-seriematige producten.

Onze ruime ervaring met de bouw van kademuren en bruggen zetten wij ook in bij de realisatie van droge werken zoals (fiets)tunnels, viaducten en geluidsschermen.

Sluizen

Sluisdeuren? Onze core-business! Sinds jaar en dag zijn wij gespecialiseerd in het wisselen, renoveren, vervangen en vernieuwen van zowel houten als stalen sluisdeuren.

Het blijft echter niet beperkt tot alleen sluisdeuren, ook de bewegingswerken en de elektrische aansturing kunnen worden meegenomen.

We onderscheiden ons hierbij door onze innovatieve, duurzame oplossingen die qua planning zo min mogelijk hinder opleveren voor het (scheepvaart)verkeer en de omgeving.

Is onderhoud alleen niet

meer voldoende? Dan kan renovatie een goed alternatief vormen voor een totale en vaak kostbare vervanging van constructies. Wij renoveren constructies van hout, staal, beton en metselwerk en garanderen hierbij een goede functionaliteit voor de lange termijn.

Ook het restaureren van monumentale sluizen en overige civiele kunstwerken behoort tot onze disciplines.