N

Ervaren met beton- en waterbouw

N

Design & construct

Interesse in onze werkzaamheden?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk snel verder!

Damwand aanleggen

Een damwand aanleggen, laat u doen door De Vries Werkendam. Wij bieden een totaalpakket aan waarbij wij het gehele traject van ontwerp tot plaatsing uit handen nemen. Damwanden worden gemaakt met ons eigen materiaal en kunnen zowel in staal, hout en kunststof geplaatst worden. Datzelfde geldt voor stalen buispalen en/of hout palen. Onze damwanden kunnen tevens voor elke toepassing geplaatst worden.

Elke gewenste damwand kunt u door ons laten aanleggen in Werkendam

Voor het aanleggen van damwandconstructies gebruiken wij ons eigen materiaal. Het aanleggen en plaatsen van een damwand kan zowel vanaf het land als vanaf het water. Wanneer wij een damwand aanleggen vanaf het water, gebruiken wij een van de pontons of modulair op te bouwen koppelpontons. Alle voorkomende werkzaamheden aan zowel houten als stalen constructies kunnen wij verrichten door onze vijf werkschepen voorzien van de benodigde apparatuur. Werkzaamheden zoals het aanbrengen van gordingen en verankeringen, voeren wij meteen uit. Onze verankeringsconstructies komen ook uit eigen werkplaats.

Neem voor meer informatie contact op

De Vries Werkendam is gespecialiseerd is het realiseren van projecten voor alle bouwkundige constructies en objecten voor nieuwbouw, onderhoud, renovatie en restauratie. Voor meer informatie over het aanleggen van een damwand kunt u telefonisch contact opnemen. U bereikt ons op 0183-50 88 88.