Maart 2022| De Vries Werkendam neemt voorspanactiviteiten Tensa over van Strukton

Maart 2022

BREDA, 25 maart 2022 – De Vries Werkendam en Strukton hebben overeenstemming bereikt over de verkoop van de voorspanactiviteiten van Tensa aan De Vries Werkendam. Op 25 maart is de overeenkomst voor de verkoop ondertekend op basis van een activa-passiva transactie. De verkoop betreft de activiteiten van Tensa in het voorspannen van betonconstructies en tuikabels voor onder andere bruggen en opleg- en draagconstructies.

Over Strukton en De Vries Werkendam

Tensa werkt sinds 2002 voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers in de Benelux, waaronder overheden, verschillende aannemers en industriële klanten. Beide partijen zijn in goed overleg tot de overname gekomen, die toekomstige groei van Tensa mogelijk maakt. Na de overname blijft Tensa de handelsnaam voor voorspantechnieken bij de Vries Werkendam. De specialismen betonrenovatie en de in eigen huis ontwikkelde voegovergangen zijn geen onderdeel van de overname en blijven bedrijfsactiviteiten van Strukton.

Over Strukton en De Vries Werkendam

Strukton heeft een passie voor technologie en focust op rail-, energie- en civielgerelateerde werkzaamheden en door technologie gedreven specialismen. Onderhoud en beheer, met gebruik van hoogwaardige technologie, domeinkennis en vakmanschap, vormen de basis van de onderneming.

De Vries Werkendam is ervaren binnen alle disciplines van de beton- en waterbouw en ontwerpt en realiseert projecten voor nieuwbouw, onderhoud, renovatie en restauratie van alle voorkomende waterbouwkundige en civieltechnische constructies en objecten.

Meer informatie

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Paul Posthoorn, bedrijfsleider Tensa, 06-12 71 09 11.