Samen werken met jong talent

November 2022

De Vries Werkendam zet in op Samenong talent en werkt samen met een groep afstudeerders van de Avans Hogeschool uit Breda.

Binnen onze bedrijven groep houden we ons met name bezig met techniek en het realiseren van prachtige projecten in de beton- en waterbouw, funderingstechniek De Vries Titan en voorspantechniek TENSA.

De komende 20 weken hebben we 5 studenten te gast; zij gaan zich in het kader van een afstudeeronderzoek bezighouden met juist een andere kant binnen onze organisatie, namelijk onze commerciële activiteiten en bedrijfsprocessen. Deze 5 studenten commerciële economie zullen hun onderzoek met een frisse blik en grote mate van zelfstandigheid uitvoeren.

 Naast het feit dat wij vinden dat het belangrijk is om jonge mensen enthousiast te maken voor de sector en onze bedrijven, hopen we op een geslaagd afstudeertraject met als resultaat enkele mooie inzichten en handvatten waarmee we ook als bedrijf wat kunnen.

 Wij heten Werner Franken, Femke van Engeland, Thomas Weening, Joyce van den Biggelaar en Bob van Gestel van harte welkom binnen onze bedrijven en wensen hun een hele leerzame en succesvolle afstudeerperiode toe.