N

Ervaren met beton- en waterbouw

N

Design & construct

Interesse in onze werkzaamheden?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk snel verder!

Onderhoud sluizen

Het onderhoud van sluizen laat u natuurlijk over aan een ervaren bedrijf als De Vries Werkendam. Sinds jaar en dag verzorgen wij het onderhoud van waterbouwkundige constructies, waaronder sluizen. Sluizen, en het onderhoud hiervan, behoren al sinds het begin van onze werkzaamheden in de jaren ’80 tot onze ‘corebusiness’. In al deze tijd hebben wij geleerd om flexibel te zijn en er een goede planning op na te houden zodat het scheepvaartverkeer zo min mogelijk overlast ondervindt aan de onderhoudswerkzaamheden.

Onderhoud aan sluizen door een ervaren speler in de markt

Een andere reden om het onderhoud van uw sluizen uit te besteden aan een ervaren professional als De Vries Werkendam, is dat bij ons de persoonlijke benadering voorop staat. Door onze platte organisatie hebben wij snelle en korte communicatielijnen waardoor het nemen van beslissingen een stuk sneller gaat. Daarbij beschikken wij bij De Vries Werkendam over ons eigen materieel. De combinatie van deze twee punten leidt tot een uitstekende dienstverlening en heeft tot vele tevreden opdrachtgevers en goed onderhoud van sluizen geleid.

Vraag meer informatie aan in Werkendam

Meer informatie over onze werkzaamheden en voorbeelden van de projecten die wij voor onze klanten hebben mogen verzorgen kunt u vinden op onze website. Bij vragen willen wij u bij deze uitnodigen om ons te bellen op telefoonnummer 0183-50 88 88.