N

Ervaren met beton- en waterbouw

N

Design & construct

Interesse in onze werkzaamheden?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk snel verder!

Remmingswerk

Een remmingwerk is de constructie in het water vlak voor een rivier versmalling of een brug of sluis. Deze constructie is bedoeld om schepen veilig door de versmalling te loodsen zonder het vaartuig te beschadigen. Bij De Vries Werkendam B.V. zijn wij gespecialiseerd in het bouwen van modern remmingwerk voor onze klanten. Indien u op zoek bent naar remmingwerk of reparatie van het bestaande remmingwerk, dan kunt u contact met ons opnemen voor een prijsindicatie.

Modern remmingwerk van hout of staal

Voorheen werd remmingwerk bijna exclusief van hout gemaakt. Hout is goed te bewerken en zolang je het coat met bijvoorbeeld teer blijft een remmingwerk lange tijd goed. Vroeg of laat is echter ieder houten remmingwerk aan vervanging toe. Bij De Vries Werkendam werken wij daarom niet alleen met houten remmingwerken, maar behoort ook een stalen remmingwerk tot de mogelijkheden. Bewerkt staal gaat langer mee dan hout en aangezien wij alles in onze eigen werkplaats maken kunt u ook een stalen remmingwerk voor een zeer concurrerende prijs kopen. Een stalen remmingwerk wordt vaak wel bekleed met hout zodat schepen niet beschadigen en er geen vonkvorming ontstaat.

Neem contact op voor een offerte en een afspraak in Werkendam

Wij helpen u graag met uw behoefte voor waterwerken van kwaliteit. Wij komen dan ook graag met u in contact om de mogelijkheden door te spreken en om uw eisen en wensen te kunnen inventariseren. Hiervoor zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 0183-50 88 88.