N

Ervaren met beton- en waterbouw

N

Design & construct

Interesse in onze werkzaamheden?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk snel verder!

Waterbouwbedrijf

Bij waterbouw projecten voelt een waterbouwbedrijf als De Vries Werkendam zich natuurlijk als een vis in het water. Niet voor niets behoren wij al sinds jaren tot de top van Nederland wanneer het op waterbouw projecten aankomt. En als waterbouwbedrijf in Nederland bij de top horen zegt wat, gezien de kwaliteit en de reputatie van Nederlandse waterbouwbedrijven over de gehele wereld. Door de jaren heen hebben wij ons in verschillende specialismen kunnen verdiepen en hebben wij een indrukwekkende vloot van gespecialiseerde werkschepen opgebouwd.

Onze expertise als waterbouwbedrijf in Werkendam

Doordat wij bij De Vries Werkendam al jaren meedraaien als waterbouwbedrijf hebben wij een aantal specialismes opgebouwd en hebben wij voor vele klanten waterbouw projecten mogen realiseren. Een greep uit onze specialismes:

  • Bruggen;
  • Damwanden;
  • Havens;
  • Sluizen;
  • Remmingwerken en afmeervoorzieningen.

Voor al deze waterbouw projecten kunnen wij tevens reparatie-, onderhoud- en renovatiewerkzaamheden uitvoeren.

Wij helpen u graag met uw waterbouw projecten

Als u een of meerdere waterbouw projecten heeft waar u een specialist voor wilt inschakelen, dan komen wij graag met u in contact om de mogelijkheden door te spreken. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0183-50 88 88 voor het maken van een vrijblijvende afspraak om het project door te spreken en te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Bezoekers bezochten ook:

[link output="inline"]