Drie bedrijven met een eigen expertise

Expertise is voor de huidige markt niet meer genoeg. Ze vraagt een breder dienstenpakket. Traditionele contracten maken dan ook plaats voor design & construct, prestatiecontracten met EMVI beoordelingen en marktgerichte samenwerkingen. Wij werken met een eigen ontwerpafdeling. Onze engineers pakken voortvarend alle vraagstukken uit de markt op en boeken er vele successen mee. Zo kunnen wij onze expertise klantgericht en doelmatig inzetten.


Onze bedrijven vullen elkaar aan; met elkaar zetten wij ons in om oplossingen te vinden en kansen te creëren voor onze klanten. En daar zit het onderscheid. Want wij bieden meer dan gedegen kennis van onze producten.

Wij zijn de vries

DE VRIES werkendam

Beton– en Waterbouw

de vries Titan

Verankeringen

DE VRIES VSP

Voorspanningstechniek

AL MEER DAN 60 jaar ervaring

Sinds de oprichting in 1963 onderscheidt ons bedrijf zich in zijn persoonlijke benadering. De nauwe samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer werkt tot op de dag van vandaag nog steeds inspirerend. Door korte communicatielijnen komen snel de juiste beslissingen tot stand.

Alles over Veiligheid duurzaamheid & kwaliteit

Bij alle werkzaamheden staan de eisen van de klant centraal. Wij doen wat de klant vraagt, toetsen de opdracht aan geldende normen en richtlijnen en werken vervolgens in goed overleg naar het gewenste eindresultaat. De basis voor onze gestructureerde werkwijze is een goed georganiseerd en gecertificeerd kwaliteitsmanagement-, arbo- en milieusysteem.

NIEUWS

Januari 2023| De Vries Werkendam, Tensa, Titan behalen veiligheidsladder 4