Civiel 360

Februari 2023

En we groeien door! We zijn erg blij om de nieuwste ontwikkelingen met jullie te delen omtrent de uitbreiding van Civiel360 met onze nieuwe participanten op het gebied van (civiele)constructies en waterbouw(kunde).

Van harte welkom Ingenieursbureau Drechtsteden (IBD) De Vries Werkendam, De Vries Titan, De Vries TENSA

We trekken vanaf nu gezamenlijk op in het ๐จ๐ง๐ญ๐ฐ๐ข๐ค๐ค๐ž๐ฅ๐ž๐ง van ๐œ๐ข๐ฏ๐ข๐ž๐ฅ๐ญ๐ž๐œ๐ก๐ง๐ข๐ฌ๐œ๐ก๐ž, ๐œ๐จ๐ง๐ฌ๐ญ๐ซ๐ฎ๐œ๐ญ๐ข๐ž๐ฏ๐ž ๐ž๐ง ๐ฐ๐š๐ญ๐ž๐ซ๐›๐จ๐ฎ๐ฐ๐ค๐ฎ๐ง๐๐ข๐ ๐ž talenten. Zo bouwen we samen met de ๐Œ๐๐Ž ๐ž๐ง ๐‡๐๐Ž ๐จ๐ฉ๐ฅ๐ž๐ข๐๐ข๐ง๐ ๐ž๐ง aan ๐ข๐ง๐ฌ๐ฉ๐ข๐ซ๐ž๐ซ๐ž๐ง๐ onderwijs en hebben we een ๐ฎ๐ข๐ญ๐๐š๐ ๐ž๐ง๐ en ๐›๐ž๐ฐ๐ž๐ณ๐ž๐ง trainee- en talent ontwikkelprogramma ontwikkelt voor ๐ฌ๐ญ๐š๐ซ๐ญ๐ž๐ซ๐ฌ en ๐ฒ๐จ๐ฎ๐ง๐  ๐ฉ๐ซ๐จ๐Ÿ๐ž๐ฌ๐ฌ๐ข๐จ๐ง๐š๐ฅ๐ฌ.

We kijken uit naar een vruchtbare en leerzame ๐ฌ๐š๐ฆ๐ž๐ง๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ข๐ง๐ !

Gebiedsmanagers, van Dijk Maasland B.V. , Kroes, Aannemingsbedrijf B.V. , Verboon Maasland, Gemeente Delft, Gemeente Schiedam, Schaal Ingenieurs, Ingenieursbureau Maters en De Koning,  BT Geoconsult B.V

www.civiel360.nl