Wie wij zijn

Sinds 2002 werken wij voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers in de Benelux, waaronder ProRail, Rijkswaterstaat, verschillende aannemers en industriële klanten. Onze specialismen in het bouwproces van betonconstructies maken Tensa hét aanspreekpunt voor diverse specialistische vraagstukken bij de nieuwbouw van bruggen, tunnels, kades, onderdoorgangen en wegen. Wij leveren een kwalitatief hoogwaardig eindproduct. Welke contractvorm ook past bij uw project, samenwerking staat voor ons centraal met vertrouwen als kernbegrip.

Wat wij doen

Hoogwaardig vakmanschap, uitstekende technische kennis en jaren ervaring maken ons dé specialist in voorspanning.Tensa levert verankerings- en voorspansystemen, monteert het complete systeem en zorgt voor de benodigde technische service. Maar we doen meer. Door vroegtijdig betrokken te zijn bij het ontwerpproces kunnen wij de kwaliteit van een ontwerp vergroten door de toepassing van voorspanning. Dit verbetert vaak ook de kostenefficiëntie van een ontwerp. Bij elke te bouwen constructie maken wij de afweging om wel of niet een geprefabriceerde constructie toe te passen. Ongeacht deze keuze kunnen wij meedenken over de toepassing van voorspanning in de constructie. Tensa voert werkzaamheden in het naspannen van betonconstructies en het aanbrengen van verankeringen met naspanning in eigen beheer uit. Het grote voordeel daarvan is een voortdurende optimalisatie van het bouwproces.


Onze kracht

20+ jaar ervaring


10+ specialisten


6 expertises


onze expertise

Langs­voorspanning
Dwars­voorspanning
Tuisystemen
Ring­voorspanning
Externe voorspanning
Inspectie en vervangings­opgave tuibruggen

Een rijke bedrijfshistorie

Sinds 2002 werken we aan water- en betonbouw projecten en constructies. 20+ jaar vakmanschap heeft ons gebracht tot waar we nu zijn. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

NIEUWS

Januari 2023| De Vries Werkendam, Tensa, Titan behalen veiligheidsladder 4