PERSBERICHT

Met dankbaarheid en trots kunnen wij u melden dat De Vries Werkendam B.V. deze maand 60 jaar bestaat! Het bedrijf werd op 1 april 1963 opgericht door dhr. Kees de Vries met zijn vader. Korte tijd later stapte ook broer Janus in het bedrijf. Het bedrijf was vooral actief in de aanleg van infrastructuur en riolering maar al snel werd de focus verlegd naar onderhoud en aanleg van vaarwegen. Daarnaast was het bedrijf ook actief in de zogenaamde onderhoudsbestekken in de vorm van De Vries Groen B.V.

Vanwege de gestage groei in met name deze water gerelateerde werken werd er steeds meer varend materieel aangeschaft en langzamerhand veranderde het bedrijf van onderhoudsaannemer naar een volwaardig (hoofd-) aannemer in de beton en waterbouw.

Bij de waterbouw activiteiten was veelvuldig vraag naar groutankers. Omdat wij graag zaken in eigen hand houden heeft De Vries in 1999 haar eigen verankeringsbedrijf De Vries Titan opgericht. Inmiddels is dit bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende specialist op het gebeid van verankeringen en ankerpalen.

De laatste tijd groeit het bedrijf verder door. De toevoeging van de voorspanactiviteiten van Tensa in 2022 heeft daar een goede bijdrage aan geleverd.

Naast het uitvoeren van mooie projecten ligt onze focus op circulariteit, efficiency en duurzaamheid. In dat kader hebben we geïnvesteerd in één van de meest duurzame werkschepen binnen de sector; in december 2022 is ons multifunctionele hei- en werkschip “Ruigt” in de vaart gekomen, waarmee geheel emissieloos kan worden gewerkt. Dit alles is alleen mogelijk door de grote toewijding van onze mensen. Al 60 jaar kunnen we bouwen op onze mensen, die met vakmanschap, ondernemerschap en met oog voor elkaar ervoor zorgen dat onze opdrachtgevers en de omgeving waarin wij werken tevreden zijn. Daar zijn wij enorm trots op en kijken daarom met veel vertrouwen naar de toekomst!


De Vries Werkendam, al 60 jaar “gedreven door vakmanschap”